S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

TOVAR V AKCII

naša cena 39,99 €
skladom
naša cena 39,99 €
skladom
naša cena 1,99 €
skladom

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 13,99 €
skladom

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ochrana osobných údajov


Kupujúci (v prípade ak je fyzická osoba) oznámi predávajúcemu svoje meno, priezvisko,
adresu pre doručenie vrátane PSČ, číslo telefónu a e-mailu.
Kupujúci (v prípade ak je právnická osoba alebo podnikateľ) oznámi predávajúcemu svoje
obchodné meno, adresu sídla vrátane PSČ, IČO, DIČ alebo IČ DPH, číslo telefónu a emailovú
adresu.

Predávajúci pri spracovaní osobných údajov postupuje v zmysle Zákona č. 122/2013 o
ochrane osobných údajov a spracúva iba osobné údaje nevyhnutné na uzavretie
spotrebiteľskej zmluvy.

Účelom spracovania osobných údajov je ich využitie na plnenie spotrebiteľskej zmluvy, ktorú
predávajúci uzatvára s kupujúcim vytvorením objednávky v tomto internetovom obchode.
Kupujúci má právo a možnosť aktualizovať osobné údaje v online režime na web stránke
internetového obchodu, v zákazníckej sekcii, po prihlásení.

Osobné údaje môžu byť pre účely plnenia spotrebiteľskej zmluvy poskytnuté tretím stranám
– doručovacím spoločnostiam: DPD, Zásielkovňa, Slovenská pošta a.s..
Predávajúci môže spracúvať osobné údaje na marketingové účely (napríklad pre odosielanie
newslettra alebo e-mailov o novinkách, zľavách, akciách a pod.), a to len so súhlasom
kupujúceho. Tento súhlas poskytuje kupujúci dobrovoľne zaškrtnutím príslušného políčka pri
registrácii v e-shope a/alebo pri odosielaní objednávky. Pre tento účel predávajúci spracúva
nevyhnutné údaje, ktorými sú meno, priezvisko a e-mailovú adresu kupujúceho. Svoj súhlas
so spracovaním údajom na marketingové účely môže kupujúci kedykoľvek odvolať napríklad
odoslaním správy na e-mailovú adresu predávajúceho so žiadosťou o odhlásenie
z newslettra. Osobné údaje využívané na marketingové účely nebudú poskytnuté tretím
stranám.


Na základe písomnej žiadosti môže kupujúci od predávajúceho žiadať:
 potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje kupujúceho spracúvané,
 informácie o spracúvaní osobných údajov,
 zoznam osobných údajov, ktoré sú o kupujúcom predmetom spracúvania,
 opravu alebo likvidáciu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných
údajov, ktoré sú predmetom spracúvania; likvidáciu osobných údajov, ktorých účel
spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce
osobné údaje, môže kupujúci požiadať o ich vrátenie; likvidáciu jej osobných údajov,
ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona.

Kupujúci môže na základe písomnej žiadosti u predávajúceho namietať voči:
 spracúvaniu osobných údajov kupujúceho, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú
spracúvané na účely priameho marketingu bez jej súhlasu, a žiadať ich likvidáciu,
 využívaniu osobných údajov kupujúceho na účely priameho marketingu v poštovom
styku
 alebo poskytovaniu osobných údajov uvedených na účely priameho marketingu.

Kupujúci pri podozrení, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať Úradu
na ochranu osobných údajov návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.
S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie internetového obchodu môže predávajúci ukladať na
zariadení kupujúceho malé dátové súbory – cookies, vďaka ktorým si internetový obchod
môže na určitý čas uchovávať údaje o činnosti a nastaveniach (napr. prihlasovacie meno,
jazyk, veľkosť písma a pod.). Internetový obchod predávajúceho používa súbory cookies na
zapamätanie si používateľských nastavení kupujúceho a pre nevyhnutnú funkcionalitu
internetového obchodu. Kupujúci môže všetky súbor cookies uložené v jeho zariadení
vymazať a prípadne internetový prehliadač vo svojom zariadení nastaviť tak, aby znemožnil
ich ukladanie. V takom prípade bude kupujúci pri opakovanej návšteve internetového
obchodu pravdepodobne musieť manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby
alebo funkcie internetového obchodu nemusia byť funkčné.

ZjAyNzh